Pečení sladkých chlebů

Často na svém Instagram profilu sdílím pečené sladké chleby a jejich receptury a ingredience, které v průměru peču každý týden.

Od jisté doby mě pečení sladkých chlebíčků velmi přitahovalo. Někdo peče koláče, já sladké chleby.

Odpověď přišla proč.

V Mexiku se slaví svátek Den mrtvých – Día de los muertos. U nás se svátek nazývá Dušičky, nebo Den, Svátek, Památka zesnulých, zemřelých. K čemuž předchází a se protíná keltský svátek Samhain.

V Mexiku je tradicí, že se staví, tvoří oltáře, podávají se na ně pohoštění pro zesnulé, jako je například ovoce, a peče se právě sladký chléb. Což je pro mě obrovsky silné uvědomění, že jsem intuitivně již dlouho k tomuto tíhla, a samo mě to k tomu vedlo, pravidelně i mimo tyto sváteční dny, péct sladký chléb v mém vlastním provedení. Je zde silné spojení s lidmi, které se nachází v jemnohmotném světě, tedy s rodinou ve světle.

Ze všech ročních obdobích si snad nejvíce užívám podzim, a s ním sezónu dýní, což krásně ladí s tímto časem též nazývaným jako Halloween.

V mém životě se většina nejbližších nachází v posmrtném životě. Moje babička, můj dědeček, sestřička, biologická babička. Když toto píši slzy se mi vlévají do očí, ale je to tak, jsou to již zesnulý tohoto světa, i když jsou stále se mnou a komunikuji s nimi nadále.

Většina, respektive všichni z nich jsou, nebo byli mými duchovními průvodci.

A když se s nimi mohu setkat a shledat, nejsilněji v Akáše, je to jako bych vstoupila na posvátné místo, do posvátného kruhu, stromu hlasů, duší a duchů, kde jsou uloženy. Věřím, ba vím, že už žijí v jiném čase, respektive časoprostoru mimo tenhle svět, kde čas funguje jinak, než jsme zde na planetě Zemi neboli Terra zvyklí.

Ten jejich otisk zde stále zůstává v multidimenzionálním čase a světě, i když už jsou jinde, tak zároveň i tady v jemnohmotném světě a čistém světle. Proto se také nazývá tento pojem rodina ve světle. Záleží na tom, jestli ukončili reinkarnační cyklus na Zemi, nebo ne.

Mohou býti ve světle a čekat na další reinkarnaci na Zemi, nebo poputovat již na jinou planetu, což se děje daleko rychleji z našeho lidského a pozemského pohledu, než si dokážeme časově myslí představit.

Světlo s námi.

Chceš vědět o nových článcích jako první?

Napiš mi sem svůj e-mail